جدیدترین اخبار :
  • چابهار به نقطه تلاقی دو کریدور بزرگ آسیایی ITI و CPEC تبدیل می‌شود
  • معاون عراقچی: نشست دیپلماسی استانی بعدی در چابهار خواهد بود
  • تأکید هیأت تجاری ایران و افغانستان بر توسعه حمل‌ونقل از بندر چابهار
  • نشست مشترک فعالان اقتصادی افغانستان با سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای هند و افغانستان
  • افزایش سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های کلان در چابهار؛ از گردشگری دریایی تا منطقه آزاد مشترک با پاکستان
در دیدار رئیس کل بیمه مرکزی با دبیر شورایعالی تاکید شد؛

تقویت چتر بیمه سرمایه‌گذاران در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

اقتصادی | تاریخ خبر : 2/08/04 | تعداد بازید :1008
علی استاد هاشمی، رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با حجت الله عبدالملکی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: بیمه مرکزی طرح‌های سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در مناطق آزاد را حمایت می‌کند.

به گزارش فرینا، در این نشست طرفین در خصوص ایجاد روش های توسعه بیمه‌های بین المللی بخصوص بیمه آفشور که می‌تواند به تقویت سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های تجاری برای سرمایه‌گذاران خارجی در مناطق آزاد کشور بیانجامد بحث و گفتگو کردند.

همچنین بررسی چارچوب های اولیه برای ایجاد بیمه آفشور ویژه مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی با هدف سودآوری و نیز ارزیابی موارد کارشناسی شده به منظور پیشبرد اهداف مشترک از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود که دو طرف بر لزوم ادامه برگزاری آن بصورت مداوم تاکید کردند.  

گفتنی است؛ براساس ماده 28 قانون چگونگی اداره مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در خصوص مقررات تأسیس و فعالیت مؤسسات بیمه در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی جمهوری اسلامی ایران، تأسیس شعبه توسط مؤسسات بیمه با رعایت مقررات این آیین‌نامه و ثبت در منطقه بلامانع است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل